Castigi de doua ori, muncesti o data: noul standard ISO 9001, 14001:2015 + sistem informatic de management

change

Anul acesta, multe fireme o sa fie interesate de trecerea la noile standarde ISO 9001, 14001:2015. In completare la aceasta trecere va oferim si un sistem informatic interesant.

Principalele avantaje a unui asemenea sistem:

  • acces online la documentele de sistem (pe baza unor drepturi prestabilite)
  • urmarirea automata a versiunilor documentelor
  • documentarea adecvata a auditurilor interne
  • documentarea si urmarirea simpla si eficienta a neconformitatilor, reclamatiilor

 

Cateva capturi de imagini referitor la aceste functii ale sistemului:

 

– managementul documentelor (evidenta, urmarirea versiunilor, gestionarea drepturilor de acces)sshot-1035– managementul auditurilor interne (planificare, realizare, inregistrari, chiar si check list, tratarea neconformitatilor ale auditurilor)sshot-1043– tratarea neconformitatilor, reclamatiilorsshot-1040– tratarea analizei de managementsshot-1041– evaluarea satisfactiei clientilor (trimitere si primire chestionar online direct din Odoo)sshot-1042

 

 

Aceste functii sunt specifice sistemelor certificate conform standardelor enumerate. Celelalte activitati importante si reglementate de  standarde, cum ar fi managementul resurselor umane, tratarea parcului auto si a utilajelor, tratarea echipamentelor de măsurare , tratarea solicitarilor clientilor (CRM), aprovizionare, etc., acestea de asemenea se pot gestiona in cadrul sistemului ERP Odoo.

 

O data cu trecerea la noul standard, firmele certificate conform standardelor ISO pot opta si pentru implementarea unui asemenea sistem informatic.In prima faza doar pentru gestionarea informatiilor cerute de aceste standarde, dar in a doua faza se pot adauga la pachet si un modul CMR, unul de gestionarea stocurilor, chiar managementul resurselor umane si de ce nu chiar si un modul simplu de productie sau managementul proiectelor.

 

Daca va intereseaza mai multe informatii vizavi de cele relatate, vreti sa va dezvoltati sistemul informatic de management al firmei, apelati la noi cu incredere pe adresa de email: office@bossinfo.ro.

 

 

O zi buna,

Ferencz Zoltán

 

 

ps: oricand puteti testa modul de functionare a modulelor prezentate mai sus in sistemul nostru demo online